The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, bek hava koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde konulenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve duman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir muhafaza içinde bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana malik veya bedii kaygıların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve keyif koşullarına dayanıklı çelik veya aldatmaüminyum kabilinden bozulmamış malzemelerden mimarilır.

Umumi amacı insanların binayı ziyan gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev tuzakır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Hiç evham namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince yaşama kaybına sebep olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve emtia kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Göreceksiniz ki bu kademe yüksek kaliteli yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen dışarı yakınlarında aksiyon nutuk konusu evetğu bâtınin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söz konusu harekete izin vermesi gerekir.

Yangın bapsı ne hizmet bünyelmalıdır? Yangın kapıları prezantabl hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının yangın kapısı çaldatmaıştığının yoklama edilmesini yürekerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Report this wiki page